Breathwork Fördjupningskurs

Kurs för dig som vill djupdyka in i breathworkens kraftfulla läkning – ny kursstart 22 september

Om Breathwork fördjupningskurs

Jag älskar att hålla dessa grupper. Det blir något speciellt när man ses med samma personer under flera tillfällen och tillsammans djupdyker in i olika ämnen i syfte att släppa taget om gamla känslor, tankemönster och föreställningar om vem man är.

Det gemensamma för alla träffarna är breathworken och den kommer här vid flera tillfällen ha olika teman som vi tar med in i andningen genom olika skrivövningar, guidade meditationer och diskussioner.

Här öppnas det upp för det jag brinner för. Djupa, äkta möten i sårbarhet. Det viktiga för mig är att skapa en trygg och varm plats där alla känslor och tankar är välkomna. Dit deltagarna får komma och vara precis så som man är. Dit man får komma och säga att idag känns allt skit och idag vill jag inte prata så mycket utan bara vara. Där man stöttar varandra i det som kommer upp under en sådan här djupgående process.

Något som jag också tycker är så fint och viktigt är att när vi möts på det här sättet så inser vi snabbt hur lika vi är. Våra liv kanske ser väldigt olika ut men vi tampas ändå med samma rädslor och samma frågor och att få se det så tydligt som det blir i en sådan här grupp är så värdefullt.

Annika sitter på golvet och håller i en breathwork kurs.

När jag startade den första gruppen var min förhoppning att just det att ses i samma grupp skulle ge en ökad trygghet att våga gå ännu djupare i breathwork-sessionerna vilket det verkligen har gjort. Jag har märkt stor skillnad på intensiteten i känslorna och energin i dessa sessionerna jämfört med de vanliga öppna grupperna jag har.

Inför starten får alla deltagare ett frågeformulär med frågor om hur man mår och vilka önskemål och förväntningar man har. Jag utformar sedan innehållet utefter det.

Några teman som varit med i gruppen som var nu i jan/feb är limiting beliefs/gamla ”sanningar” vi har om oss själva, det inre barnet, gränssättning och den inre kraften.

Det är viktigt att som vill vara med har provat den här typen av breathwork med mig vid minst ett tillfälle innan, antingen i grupp eller på en enskild session.

Kvinnor ligger på golvet och gör breathwork.

Info

Datum

Söndagarna 22 sept, 29 sept, 6 okt, 13 okt, 20 okt

Tid

18-21

Pris

2750kr

Plats

Granviksliden 2, Mölnlycke

Anmälan

annika@sensiveda.se

Max 7 deltagare

Sagt om tidigare kurser

Fem tillfällen tillsammans med många skratt, befriande tårar och intensiva och frigörande breathworksessioner. Vi träffades, vi delade våra smärtor, våra rädslor och berättade för varandra om de hinder vi möter i våra liv. Vi stöttade varandra, delade med oss av den livskunskap vi samlat på oss. Det fanns plats för alla att uttrycka sig och Annika såg till att denna plats alltid var trygg och varm. Tack för att jag fick dela denna resa med just er.
-Magnus

Breathwork med Annika har varit livsomvälvande för mig. Jag har äntligen kunnat bearbeta mina trauman, landa i kroppen och i självkärlek. Annikas har en fantastisk närvaro och stor passion för breathworken och det smittar av sig på alla deltagare. Jag är djupt tacksam
-Emma

Att delta i Annikas grupp för breathwork har varit en otroligt givande upplevelse. Varje session har varit välstrukturerad med fokus på olika teman, vilket har lett till djupa insikter och personlig utveckling. Annika har en unik förmåga att skapa ett tryggt och förtroendefullt utrymme där alla i gruppen känner sig välkomna och hörda. Hennes expertis inom guidad meditation, breathwork och temabaserade samtal har inte bara lett gruppen genom processen utan också fördjupat min förståelse och praktik. Jag är tacksam för den känsla av gemenskap och de verktyg jag fått genom dessa sessioner.
-Andrea

Att gå i breathwork har betytt och betyder så mycket för mig. Det var som att jag verkligen kunde landa i min kropp och släppa fram all den energin som funnits där under ytan. Jag har gått en fördjupningskurs i breathwork hos Annika och det var en väldigt fin upplevelse. Att få dyka in djupare inom mig själv tillsammans med de andra fantastiska kvinnorna har gett mig så mycket. Tack för denna fina gemenskap och tack för det du skapar Annika
-Sanna

Det har varit fantastiskt att få vara med i breathworkgruppen. Jag har fått så mycket insikter och landat i min kropp samt sluppit min kritiska röst i huvudet en stund. Annika är en trygg och lugn ledare som får en att känna sig välkommen och avslappnad. Efter sessionerna så delar vi upplevelser och fikar tillsammans. Jag kan varmt rekommendera Annika.
-Jessica

Jag tycker det var härligt att vara med i en grupp en lite längre period, att komma helt nya människor så nära och att kunna slappna av i det. Det var fint att se och uppleva all generositet. Jag kommer att sakna er alla. Annika har en fantastisk förmåga att vara närvarande och får mig att känna mig bekväm och trygg i en för mig utsatt situation.
-Camilla

Kommande Events

Bild på event

3 okt

Breathwork
 i grupp

Breathwork i grupp skapar trygghet och gemenskap. Deltagare får hjälp att våga känna känslor tillsammans, vilket leder till ökad förståelse och djup bearbetning.

Läs mer
Bild på event

17 okt

Breathwork
 i grupp

Breathwork i grupp skapar trygghet och gemenskap. Deltagare får hjälp att våga känna känslor tillsammans, vilket leder till ökad förståelse och djup bearbetning.

Läs mer
Bild på event

5 okt

Intuitivt måleri & Breathworkd intro

Välkommen till en heldag där vi kombinerar skapande med färg och övningar för att landa i kroppen och därmed nå djupare kontakt med intuitionen.

Läs mer
Scroll to Top