Energimedicin

Vad är energimedicin?

Energimedicin är ett samlingsnamn för många olika tekniker som används för att arbeta med och lösa upp blockeringar i energiflödet. När vi varit med om något som upplevts överväldigande och vi inte klarat av att bearbeta händelsen fullt ut och känna känslorna kopplat till händelsen stannar energin kvar i kroppen och kan skapa blockeringar som kan ge symtom såsom stress, oro, trötthet, sorg, kroppsliga besvär och en känsla av att inte komma framåt. Blockeringarna kan även komma från tidigare liv och vara ärvda mönster från tidigare generationer.

Den shamanska energimedicinen går på djupet för att finna och läka bakomliggande orsaker till dessa besvär. När detta sker frigörs energi, flöde och kraft så att utrymme kan skapas för dig att få större kontakt med dig själv och din intuition och lättare se din väg framåt.

Hur går en session till?

Vi börjar med ett samtal för att komma djupare in i energin av problemet du vill arbeta med. Därefter följer behandlingen som kan se väldigt olika ut beroende på vad du vill arbeta med men det blir en resa in i din kropp och ditt undermedvetna och ditt metaforiska inre landskap där vi söker efter och arbetar med de bakomliggande orsakerna till dina symtom. Teknikerna jag använder kommer bland annat från shamansk healing.

En filt i gräset med stenar. Energimedicin.

För vem?

En energimedicinsk session passar dig som på något sätt känner dig begränsad av till exempel oro och stress. Du kanske har fastnat i negativa tankemönster och beteenden och vill gå djupare in i orsakerna till dessa. Sessionerna kan vara väldigt kraftfulla men det är viktigt att veta att det inte är någon “quick-fix”. Du kan ofta få starka insikter under en energimedicinsession men dessa insikter behöver sedan LEVAS ute i den verkliga världen. I ditt liv. Enligt min erfarenhet är kraftiga upplevelser och insikter flyktiga om vi inte är beredda att göra förändringar i våra liv för att ge plats för det nya.

Händer som håller i lila blommor

Upplägg & Priser

Eftersom trygghet och personkemi är enormt viktigt erbjuder jag alltid ett kostnadsfritt introduktionssamtal på ca 30 minuter. Då pratar vi om vad du har för mål med vår kontakt och får båda en chans att känna in om vi vill fortsätta arbeta tillsammans.



Sessionen är ca 120 min

Pris

1500kr per session.

Eftersom jag är under utbildning erbjuder jag nu sessioner till elevpris. Under oktober och november är priset 400kr/session

Paketpriser

Paketpriser finns och om du väljer paket så går det bra att delbetala

Bokningsvillkor

Det går bra att dela upp betalningen på 2 tillfällen när du väljer paket. Meddela vid bokning om du önskar delbetala. När du väljer paket ska betalning ske innan första sessionen. Om du önskar delbetala så ska första betalningen ske innan första sessionen. Det går bra att betala med faktura eller swish. Du behöver använda dina bokade tillfällen inom ett år från bokningsdatum.

Boka

Händer som håller i orange blommor
Scroll to Top